ŞANLIURFA / HİLVAN - Mustafa Kemal Ortaokulu

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz mozaik kitabı ile etkinlik yaptı.

Şbt

DÖnem sonu faaliyetlerimiz

Ock

3 AYLAR ile ilgili pano çalışması.

Ock

Gençlik Spor Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu okullar arası futbol turnuvasında ilçede 1.olan futbol takımımız , ilde ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek namağlup yarı finale yükselmiştir.

Ock

İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek çeyrek final maçına çıkacak olan okulumuzu tebrik ediyor başarılarının devamını dileriz.

Ock

Bigep kapsamında akran zorbalığına hayır afişleri öğrencilerle hazırlandı. Etkinlikle Okulunda yaşanan zorbalık faliyetlerini önlemek amaçlanmıştır.

Ock

Kuduz vakalarına karşı okulumuz öğrencilerini bilgilendirdik , seminer için İslim Bayrak hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Bigep kapsamında Masa Tenisi takımımız ilçe 1. siolmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarınız daim olsun çocuklar

Ock

Bigep kapsamında anlamını bul etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında pano çalışmalarımız devam ediyor. Öğretmenimiz Zeynep Yaşar’a teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında pano çalışmalarımız devam ediyor. Öğretmenimiz Derya Öztürk’e teşekkür ederiz.

Ock

Bigep kapsamında matematik panosu hazırlayan öğretmenimiz Tuğçe Kılıç’a teşekkür ederiz

Ock

Bigep kapsamında Boşaltım Sistemi yapı ve organları panosu hazırlayan öğretmenimiz Nurcan Ok’a teşekkür ederiz.

Ock

BİGEP kapsamında okulumuz Türkçe öğretmeni Sedef Nitelik'in dilimizin zenginliği pano çalışması, öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Futbol Takımımız şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi gönülden tebrik ederiz. Başarılarınız daim olsun çocuklar