ŞANLIURFA / HİLVAN - Mustafa Kemal Ortaokulu

May

Okulumuz folklor yarışmalarında il 4. sü olarak önemli bir başarıya daha imza attı.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerin hafızalarını geliştirmek, anlama ve yorumlama becerilerine katkı sağlamak amacıyla "Mısra Ezberleme" temalı pano çalışması yapıldı.

Nis

Dilimizin Zenginlikler Projesi “Mısra Okumaları” etkinlikleri kapsamında hazırladığı video için Türkçe Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda mesleki eğitim ile ilgili öğrencilerimize bilgilendirme seminerleri yapıldı.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mesnevi'den seçme hikâyelerle öğrencilerin kelime dağarcıklarını, dil becerilerini ve zihinsel yeteneklerini geliştirmek amacıyla kelime türetme oyunu oynandı.

Nis

Mart ayı en çok yeşil kart alan öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlu olsun

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 103. Yılı kutlu Olsun

Mrt

Şubat ayı en çok yeşil kart alan öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız..

Mrt

Bigep Projesi kapsamında Bilişim Teknolojileri dersi Algoritma konusu ders içi etkinliğimiz çiğköfte algoritması